Üyelik İçin Tıklayın

2016 Kış Modası Bitmeden 2016 Yaz Modasını Görün

2016 ilkbaharını yaşarken 2016 yaz modasıyla beraber kendini göstermeye başladı. Bu kış, ekoselerden kürklere, yakaya takılan çiçeklerden boyna dolanan şallara kadar birçok dönemi içinde bulunduran koleksiyonlar öne çıkıyor. Biz de size kıyafetten, saça kadar uzanan bir moda yazısı yazdık. Hem geçmişin esintileri, hem de günümüzün rüzgarı ile 2016 kışı moda için oldukça sert geçeceğe benziyor.

Haber.gen.tr 2016-04-16 18:16:12
Yorum Yaz

 

 

GARDIROPLARINIZDA YER AÇIN YENİL PARÇALAR GELİYOR

Vücudu tamamen saran kazak, elbise, bluzlara bir hoşça kal derken, kışın pek kullanılmayan sıcak renklere de bir merhaba diyoruz. Bol mantolar geçtiğimiz yılda olduğu gibi bu yıl da oldukça öne çıkacak. Ayrıca renkli ceketler, etekler ve yelekler sık sık sokaklarda karşımıza çıkacak gibi duruyor.

Önümüzdeki kış gözümüze çarpan en önemli detaylardan biri geçmişe yolculuk olacak. 10960’lar, 70’ler ve 80’lerden izler tek tek her bir parçaya kondurulmuş olacak. ‘’ Bu ne hoş bohem hayat ‘’ diyenler için de 2016 kışı çok güzel geçeceğe benziyor. 

 

AYAKKABILAR SADECE AYAKTA KENDİNİ GÖSTERMİYOR.

AYRICA, ÇOK KONUŞULUYORLAR…

Açık ayakkabılar yerini artık çizme ve botlara bırakırken 2016 kışında da botlar gözlerinizin buğusunu silecek. Kışın karşımıza çıkan ayakkabılarda kışın grisini fosforlu renklerle unutturmuşlar. Bileği saran botlar, topuğu kısa çizmeler kıyafet modası gibi aslında, hem canlı renkleri kullanarak modern çizgiler sergiliyor, hem de 60, 70 ve 80’lerin modasını ayaklarımıza kadar getiriyor.

 

HAVALAR SOĞUK, AMA MAKYAJLAR İÇİMİZİ ISITACAK

Ağır makyajı artık bir kenara atın. Çünkü artık hiç makyaj yapmamışsınız gibi makyaj yapacaksınız. Nasıl mı? Nude tonlar dediğimiz, doğal tonlar artık favoriler arasında. Kahverengi, turuncu, mor, pembe gibi sıcak tonlar yüzünüzde olacak. Tabi ki d vintage modası sadece kıyafet ve ayakkabıda hüküm sürmüyor. Makyajda da kendini hissettiriyor. Özenle çekilmiş göz kalemleri, rimeller sizi yetmişlere kadar götürecek. Doğal tonlarda rujlar da bu kış oldukça moda. Bizden söylemesi, aman bu kış makyajınızı fazla kaçırmayın, demode olmayın!

 

BAŞIMIZIN TATLI BELALARI SAÇLAR

2016, saç modelleri de makyajla eşleşmiş durumda. Makyaj doğal tonlarda olunca, saçlara da büyük görevler düşüyor tabi ki. Ancak büyük görevler derken sakın ola platin sarılar, alev kırmızılar beklemeyin. Onlar da doğal tonlarda. Kahverengi, çilek kızılı, kumral hatta aralara tatlı gölgeler. Saç şekillerinde ise, perçemler geri dönüş yapmış bulunmakta diyebiliriz. Kaküller keza perçem gibi favori haline geldi. Genellikle omuz ve göğüste saçlar tercih edilirken, sanki hiç özenilmemiş ancak bir bakanın bir daha bakacağı saçlar kullanılacak. Evde yapılmış dağınık topuklar, atkuyrukları, su dalgaları…

 

2016 yavaş yavaş bize yaklaşırken, biz de onun hakkında birkaç detayı size sunduk. Son sözümüz, bu kış asla aşırıya kaçmayın. Şeftali, pembe, kahverengi ve bronz renklere önem verin, onları sık sık kullanın. 2016 kışı soğuklardan donanlar, sizi görünce doğallığınıza ve sıcaklığınıza aşık olacak. 

Üyelerimiz ne diyor?
Naytu