Üyelik İçin Tıklayın

Aldatılan ünlü bir tekstil firmasında CEO olarak çalışan eş zina gerekçesiyle boşandı

Aldatılan ünlü bir tekstil firmasında CEO olarak çalışan eş zina gerekçesiyle boşandı

Haber.gen.tr 2016-04-09 11:50:08
Yorum Yaz

Eşi tarafından aldatıldığını fark eden kadın, mahkemeye aldatma gerekçesi ile boşanma davası açtı ve mahkeme kocayı tam kusurlu bularak boşanmayı gerçekleştirdi. Ayrıca görülen davada kocanın zina yaptığı gerekçesi ile boşanma gerçekleşti ve hem tazminat cezasına çarptırıldı hem de eşine aylık 3 bin 500 lira nafaka bağlandı. İki çocuk annesi olan aldatılan eş, eşini iş seyahatine çıktığını söylediği bir gün kızını da yanına alarak sevgilisi ile buluştuğu yerde bastı.

 

Neredeyse 8 yıldır kocası tarafından aldatılan kadın eşinin şüpheli davranışları karşısında olayın peşine düştü ve eşinin bir sevgilisi olduğunu öğrendi. Daha sonra da eşinin sevgilisi ile bulaşmaya gittiği bir gün baskın yaparak eşinin onu aldattığını somut bir şekilde ortaya çıkardı. Daha önce de eşi tarafından aldatılan kadın, eşinden bir daha aldatmayacağım sözü alarak evliliğini devam ettirmişti. Ancak eşinin aldatma olayı sürünce ayrı ayrı yaşamaya başladılar ve dört yıldır ayrı yaşamaktaydılar. Mahkemeye başvuran kadın boşanmak istedi ve zina yaptığı gerekçesi ile boşanma davası sağlandı.

 

Eşinin evden ayrılmasından bir süre sonra avukatına giderek boşanma davası açan aldatılan eş, boşanmaya gerekçe olarak şiddetli geçimsizliği gösterdi ve zina yaptığı gerekçesi ile boşanma gerekçesini daha sonra değiştirdi ve eşine 900 bin liralık tazminat davası açtı. Kocasının onu aldattığı, ancak kendisinin senelerce ona sadık kalarak evine bağlı yaşadığını, yalnız uzun yıllar boyunca aldatılan kadın olarak psikolojisinin bozulduğunu söyleyen kadın manevi tazminat davası açtı. Karısının iddialarını kabul etmeyen koca ise eşini aldatmadığını, her şeyin düzmece olduğunu, eşine asla kötü davranmadığını ve kötü bir söz söylemediğini iddia ederek kendini savundu. Mahkeme şiddetli geçimsizlik nedeni ile çifti boşadı. Kocaya ise 120 bin lira manevi tazminat ile 3.500 lira nafaka belirledi.

 


 

Üyelerimiz ne diyor?
Naytu