Üyelik İçin Tıklayın

Bülent Arınç: Maceraya paydos, istikrara devam

Ahmet İNCE/GÖRDES(Manisa), (DHA)- MANİSA'nın Gördes İlçesi'nde toplu açılış törenine katılan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, 7 Haziran genel seçimlerinde halkın istikrardan yana oy kullanması gerektiğini savunarak "Macera aramıyoruz.

Haber.gen.tr 2015-05-02 14:33:33
Yorum Yaz

Ahmet İNCE/GÖRDES(Manisa), (DHA)- MANİSA'nın Gördes İlçesi'nde toplu açılış törenine katılan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, 7 Haziran genel seçimlerinde halkın istikrardan yana oy kullanması gerektiğini savunarak "Macera aramıyoruz. Maceraya paydos, istikrara devam" dedi.
Manisa'nın Gördes İlçesi'nde 2009 yılından bu yana ilçeye kazandırılan eserlerin toplu açılış töreni Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın katılımıyla yapıldı. Şehit Makbule Hanım Meydanı'nda düzenlenen törene Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, AK Parti Manisa Milletvekilleri Recai Berber, Muzaffer Yurttaş, partililer ve çok sayıda kişi katıldı. 4 günden bu yana rahatsız olmasına rağmen 3 yıldan sonra Gördes'e geldiğini Bülent Arınç, şöyle dedi:
"Bu eserlerin bittiğini ve hizmete açıldığını görmek istedim. 4 dönem beni Gördes'ten milletvekili yaptınız. Ben de buna hizmetle karşılık vermiştim. Eski yöneticiler de halka verdikleri sözü tutmaya çalışırlardı ama hiçbirisi hastanesiyle okuluyla, şehir içi geçişleriyle ilgili bir şey yapmamıştı. Hükümetler hükümet değildi, hiç bir şey yapamazlardı. O yüzden bu seçimin en güzel sloganı; 'Onlar konuşur AK Parti yapar.' Hamdolsun onlar konuştu, biz yaptık." 
Başbakan Yardımcısı Arınç, 4 dönem milletvekilliği yaptığını hatırlatarak bu dönemim sonunda aktif siyasete bir süre ara vereceğini anlattı. 
"CESUR SİYASET YAPMA SÖZÜ VERDİK"
Arınç, Recep Tayyip Erdoğan, Abdullah Gül ve beraberindeki arkadaşlarıyla AK Parti'yi kurduklarında bazı sözler verdiklerini kaydedederek şunları söyledi:
"Biz siyasete girerken söz verdik; 'Cesur siyaset yapacağız, millete hizmet edeceğiz. Bizim siyasetimiz hizmet endeksli olacak.' Sözümüzü tuttuk. Bir sürü hileler yaptılar karşı durduk, partimizi kapatmak istediler muvaffak olamadılar. 13 seneden beri tek başına iktidar olmak sadece bize nasip oldu. Bunu kıskananlar, 'Bunlar gitsin' diyenler var. Peki gitsin de 'Yerine kim gelsin?' dediklerinde, 'Ak Parti gitsin de kim gelirse gelsin' diyorlar. Böyle kıytırık partililerle kıytırık koalisyonlarla Türkiye nereye gider? Biz AK parti gibi iktidarlar istiyoruz. Kim gelecekse iktidara tek başına gelsin. Macera aramıyoruz. Maceraya paydos istikrara devam."
Program sonunda AK Partili Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol tarafından Bülent Arınç'a Gördes el dokuma halısı hediye edildi.
AÇILIŞI YAPILAN ESERLER
Toplu açılış töreninde, Güneşli Barajı ve Sulama Projesi, TOKİ Konutları, Gördes Devlet Hastanesi, Kredi Yurtlar Kurumu Öğrenci Yurdu, Doğanpınar Göleti ve Sulama Projesi, Gördes Çayı Taşkın Koruma Projesi, İmam Hatip Lisesi Pansiyonu, Anadolu Lisesi, Anadolu Lisesi Pansiyonu, Şehir İçi Sıcak Asfalt ve Kaldırım Projesi, Güneşli Atatürk İlkokulu, Fatih Ortaokulu Ek Dersliği, soğuk hava deposu, Eski Gördes Tarihi Pazar Camii, belediye şantiye binası, belediye 10 yeni araç alımı, Gördes Engelsiz Engelliler Yaşam Parkı, Ramazan Tevfik Demirağ Anaokulu, Adnan Menderes Camii, elektrik hattının yer altına alınması gibi yaklaşık 100 milyon liralık eserin toplu açılışı yapıldı.

FOTOĞRAFLI

 

 

Üyelerimiz ne diyor?
Naytu