Üyelik İçin Tıklayın

Galatasaray'dan Hamza Hamzaoğlu'na transfer teklifi

Galatasaray Spor Kulübü, İtalyan teknik direktör Cesare Prandelli'yi görevden aldıktan sonra ilk transfer teklifini Milli Takım yardımcı antrenöre Hamza Hamzaoğlu'na iletti.

Haber.gen.tr 2014-11-28 11:17:10
Yorum Yaz

Galatasaray yönetimi, dün akşam saatlerinde olağanüstü toplanarak Cesare Prandelli ile yolları ayırmaya karar vermişti. Şampiyonlar Ligi'nde en kötü sezonlarından birini geçirerek Avrupa Kupalarına veda eden Galatasaray'da yönetim 4. yıldızı kaçırmamak ve daha da gerilere düşmemek için düğmeye bastı. Karar henüz resmiyet kazanmadan milli takımda Fatih Terim'in yardımcılığını yapan Hamza Hamzaoğlu, "Galatasaraylı yöneticilerle telefonla görüştük. Galatasaray bizim camiamız, olumsuz bir cevap vermedim. Yönetim de kendi arasında konuşacak. Ancak ben de şu anda TFF'de görevliyim. TFF'nin de onayının olması halinde, Galatasaray ile görüşeceğiz" dedi.

Fatih Terim'in transferi ile ilgili

Ayrıca sarı-kırmızılılar internetten yaptığı açıklamada, bazı basın yayın organlarında çıkan Fatih Terim ile görüşme haberlerini yalanlayarak, milli takımda görevine devam eden Fatih Terim ile herhangi bir görüşme yapmadıklarını yineledi.

 

Üyelerimiz ne diyor?
Naytu