Üyelik İçin Tıklayın

Göğüs Büyüten Bitki Çayı

Doğal yollarla göğüs büyütmek için hangi çaylar tüketilebilir? Ne kadar etkilidir? Sonuçları ne zaman görülür?

Haber.gen.tr 2015-06-27 16:36:07
Yorum Yaz

Büyük göğüsler kadının ve kadınlığın önemli bir ögesidir. Daha büyük göğüsler her zaman çekiciliğin vazgeçilmez unsuru olmuştur. Kıyafetlerin daha şık ve çekici durması için de mühimdir. Göğüs büyütmek için çeşitli egzersizler, ameliyatlar gibi yorucu ve zaman alıcı birçok yöntem vardır. Ancak doğal yollar her zaman olduğu gibi daha güzel, daha sağlıklı ve daha az yorucu seçenekleri ortaya koyar. Bitkiler ve bitki çayları bu konuda etkili yöntemler listesinde üst sırada yer alan etkili doğal yöntemlerdendir.

Çemenotu

Çemenotu kadınlık hormonu olan östrojenin salgılanmasını sağlayan bir kimyasalı içerir. Östrojen genel olarak göğüslerde büyümeyi ve dikleşmeyi sağlayan bir hormondur. Çemen otunu suyla kaynatıp içildiği takdirde ve düzenli kullanımda etkisi görülecektir.

Rezene

Fazla miktarda kullanılmaması koşuluyla suyla kaynatılıp içilmesi göğüste büyümek için yarar sağlar. Ayrıca adaçayının içine de rezene atılarak bu 2 göğüs büyütücü etkenin birlemesi sağlanarak daha etkili bir yöntem elde edilebilir.

Cüce Palmiye

Çok eskilerden göğüs büyütücü olarak bilinen cüce palmiye bu konuda önde gelen bitkilerden biridir. Suyla kaynatarak içildiği takdirde yarar sağlayacaktır.

Kimyon

Hayvanlar üzerinde yapılan araştırmalar kimyonun meme dokusu geliştirici etkisinin olduğunu ortaya koymuştur. Çayların içine bir miktar atıldığı takdirde göğüs büyümesinde faydalı olacaktır.

Şerbetçi otu da göğüz büyütmede kullanılabilecek ve bu konuda etkili olan bitkilerdendir. Farklı karışımlarla alınabildiği gibi çay haline getirilip de kullanılabilir.

 

Üyelerimiz ne diyor?
Naytu