Üyelik İçin Tıklayın

IATA'nın dünya toplantısı İstanbul'da yapıldı

Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından gerçekleştirilen ve önde gelen havalimanı yer hizmetleri kuruluşlarından toplam 821 delegenin katıldığı IATA Yer Hizmetleri Konferansı İstanbul'da yapıldı.

Haber.gen.tr 2015-04-30 12:17:14
Yorum Yaz

TAV Havalimanları Holding şirketlerinden Havaş'ın ana sponsorluğundaki organizasyonun öne çıkan konuları yeni nesil sistemler ve yer hizmetlerinin daha verimli yapılması oldu.

Havaş Genel Müdür Vekili Kürşad Koçak, "Havaş olarak, sektör tarafından ilgiyle beklenen IATA Uluslararası Yer Hizmetleri Konferansı’nın İstanbul’da gerçekleşmesinden mutluluk duyuyoruz. Türkiye’deki 25 havalimanının yanı sıra Almanya, Letonya ve Suudi Arabistan’da sekiz havalimanında çok sayıda havayolu şirketine yer hizmetleri sağlıyoruz. Türkiye’nin en uzun soluklu yer hizmetleri kuruluşu olarak sektöre dair bilgi birikimi ve deneyimlerimizi aktardığımız bu küresel platformda, paydaşlarımızla bir arada verimli bir sinerji yakaladığımıza inanıyorum" dedi.

Üç gün süren konferansta, Türkiye’de sadece Havaş tarafından eğitimlerde kullanılan push back simülasyon aracıyla katılımcılara farklı bir deneyim sunan Havaş standı yoğun ilgi gördü.

4 ülkedeki 33 havalimanında 200'den çok şirkete hizmet

Türkiye, Almanya, Letonya ve Suudi Arabistan’da toplam 33 havalimanında 200’den fazla havayolu şirketine yer hizmeti sağladıklarını belirten Kürşad Koçak, "Türkiye’nin en uzun soluklu yer hizmetleri kuruluşu olarak sektöre dair bilgi birikimi ve deneyimlerimizi aktardığımız bu küresel platformda, paydaşlarımızla bir arada verimli bir sinerji yakaladığımıza inanıyorum" dedi ve ekledi:

"Şirket olarak ‘Uçuş güvenliği yerde başlar’ sloganımızda da vurguladığımız üzere güvenliği tüm faaliyetlerimizin odağına alarak hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Çalışanlarımızı gerek işbaşı eğitimleri gerekse de yıl boyunca verdiğimiz güvenlik eğitimleri ile bu amaçla destekliyoruz. Bu paralelde, standımızda Türkiye’de sadece Havaş tarafından işbaşı eğitimlerinde kullanılan ve apronda güvenli hizmet için önemli eğitim başlıklarından olan simülasyon aracını gerçek boyutlarında sunarak katılımcılara farklı bir apron ve push back deneyimi yaşatmayı hedefledik."

Üyelerimiz ne diyor?
Naytu