Üyelik İçin Tıklayın

Kısa Dönemde Kazandıracak Borsa Hisseleri

Pek çok kişi borsadan para kazanabileceğini bilse de incelikleri konusunda fikir sahibi değildir. Siz de kısa vadede kazandıran hisse senetleri sayesinde, birikiminizi katlayabilirsiniz.

Haber.gen.tr 2015-06-18 16:31:09
Yorum Yaz

Dünya çapındaki para birimleri arasındaki değişimler ile sağlanan kar aslında tam olarak borsanın basit tanımıdır. Borsa ile parasını değerlendirmek isteyen herkes yatırım yapacağı hisselerin güvenilir, kesin kazanç getirecek ve eksiye düşürmeyecek hisseler olmasını ister.

Güvenilir Hisse Bulmanın İncelikleri

Borsa genel anlamda riskler bütünüdür. Ancak bu riskler en az 1 aylık borsa dalgalanmalarının dikkatli bir şekilde takip edilmesi ile algılanabilir. Yatırım yapılmak istenen hissenin diğer hisseler ile girdiği rekabet ve kendi piyasasındaki dalgalanmalar takip edildiğinde, hissenin kendi pazarındaki olası hareketlenmeler daha yüksek oranlarda tahmin edilebilecektir. Şayet anlamakta zorlanır ya da kendinize yine de güvenemezseniz borsa uzmanlarından bu konuda danışmanlık alabilirsiniz.

Kazanç Aralığı Nasıl Olmalıdır?

Borsa hisselerinden yapılacak kar yatırım yapılan hisseye ve yatırım yapılan para miktarına göre değişkenlik göstermektedir. İyi takip edilmiş ve kar getireceği garanti olan bir hisseye büyük paralar yatırmak doğru bir hareket olacaktır. Bunun tam tersi durumda ya da karlılık durumunun garantisi olmadığı durumlarda hisseye yatırılacak para gözden çıkarmayı düşünebileceğiniz bir miktar olmalıdır ki kaybettiğinizde ekonominiz sarsılmasın.
Haliyle borsa hisselerinde kazanç aralığının uzun dönem ya da kısa dönem olması sizin elinizdedir.

Kısa Sürede Kazandıran Hisse Senetleri

Borsada yatırım yapmak istiyor ve kısa vadede kazanç sağlamak istiyorsanız borsa endexlerini sıkı bir şekilde takip etmeniz gerekecektir. Yatırım yapmayı planladığınız hissenin endexler üzerindeki değişimi sizi ne kadar sürede istediğiniz karı vereceği konusunda aydınlatacaktır. Son dönemde yabancı paraların birbiri arasındaki dalgalanmalar çok olduğundan kısa vadede size kazanç sağlayabilecek durumdadır.

Üyelerimiz ne diyor?
Naytu