Üyelik İçin Tıklayın

LG G3 ve Casper Via V8 Karşılaştırması

1.199 TL fiyatına sahip olan Casper Via V8, 1.349 TL fiyatına sahip olan LG G3 ile karşılaştırmasında fiyatı ile önde peki özellikleri ile hangi ne durumda, karşılaştırmamıza başlayalım.

Haber.gen.tr 2016-04-27 00:15:20
Yorum Yaz

RAM kapasiteleri ile başlarsak 2 GB RAM'e sahip olan Casper Via V8, 3 GB RAM'e sahip olan LG G3'ün az da olsa gerisinde kalmış durumdadır. Her iki modelde 32 GB dahili depolama alanına sahip olup, Casper Via V8 bu mevcut hafızayı artırma olanağını sunmamaktadır. LG G3 ise 128 GB'a kadar microSD kart ile mevcut hafızayı artırabilme olanağını sunmaktadır. Ekran büyüklüğünde 5.5 inç ile LG G3 oldukça geniş bir ekrana sahip iken Casper Via V8 daha ortaca bir ekrana, 5 inç büyüklüğünde normal bir ekrana sahiptir.

 

Kamerada Casper Via V8'in önde olduğunu söylememiz lazım. 16 MP kamerası ile 13 MP değerinde ki kameraya sahip olan LG G3'ü geride bırakan modelin ön kamerası da 8 MP değerindedir. 7.8 mm incelik ile LG G3'ün 8.9 mm inceliği arasında oldukça farka sahip olan Casper Via V8, bu alanda da başarılıdır. Tasarımsal olarak incelersek LG G3'ün akıllı telefonlar arasında oldukça farklı ve ilginç bir tasarımı olduğunu bilmekteyiz. Casper Via V8'in tasarımını ise iPhone modellerine benzerliği ile tanımlamamız mümkündür. Her iki cihazda şık ve başarılı bir tasarıma sahiptir yani. Bunu siz bireysel olarak kişisel zevkinize göre değerlendirerek sonuca varırsanız daha doğru olur.

Üyelerimiz ne diyor?
Naytu