Üyelik İçin Tıklayın

Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül istifa etti

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ile Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül arasında tartışma yaşandığı söyleniyordu. Belediyeyi yönetemediğinden şikayet eden Hayri İnönü'ye istediği fırsat verdiğini söyleyen Emir Sarıgül görevinden istifa etti.

Haber.gen.tr 2014-12-19 12:55:52
Yorum Yaz

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Emir Sarıgül düzenlediği basın toplantısında görevinden istifa ettiğini kamuoyuna açıkladı.

Emir Sarıgül, koltuk için değil halka hizmet etmek için göreve geldiğini belirtirken, her fırsatta belediyeyi yönetemediğinden şikayet eden Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'ye arzuladığı fırsatı vererek Şişli Belediyesi başkan vekilliği ve başkan yardımcılığı görevinden ayrıldığını kamuoyuna duyurdu.

Şişli Belediyesi'nde Başkan Hayri İnönü ve Yardımcısı Emir Sarıgül arasında yaşanan olaylar basına yansımış ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hayri İnönü'ye destek olarak son noktayı koymuştu.

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün eşi Nazlı İnönü, Emir Sarıgül'ün kendilerini ölümle tehdit ettiğini iddia etmişti. Şişli Belediye'si eski Başkanı Mustafa Sargül ise bu suçlamaların gerçek dışı ve çirkin olduğunu söyleyerek yanıt vermişti.

Üyelerimiz ne diyor?
Naytu