Üyelik İçin Tıklayın

Ofis Dekorasyonunda Ofis Bölme Sistemleri

Ofis dekorasyonu, müşterilerinizin ilk düşüncelerini oluşturmak açısından son derece önemlidir. Bölme sistemleri sayesinde, hep hoş bir dekorasyon elde edebilir hem de çalışanlarınızın verimini maksimumda tutabilirsiniz.

Haber.gen.tr 2015-07-19 13:31:35
Yorum Yaz

Ofis tasarımı günümüzde çok revaçta olan bir alan haline geldi ve inanılmaz bir ilerleme kat edildi. Farklı tipte tasarım araçlarının kullanıldığı ofis dekorasyon sektöründe gelişen ve yenilenen sistemlerin kullanılmaya başlanması ile hem maddi olarak hem de manevi açıdan verim sağlayacaksınız. Ofis bölme sistemleri, ofis tasarım işini yapanların çok sık karşılaştıkları bir uygulama oldu. Peki, nedir bu ofis bölme sistemi?

Ofis Bölme Sistemleri

Ofis bölme sistemleri, cam ve panel bölmeler sayesinde ofisin içini çalışanlar için uygun bir yer haline getiren bir sistemdir. Bu sistemlerin kullanıldığı iş yerlerinde çalışanlar için daha fazla kullanım alanı yaratılıyor.

Ofis Bölme Sistemi Modelleri

Yeni bir ofis görüntüsü elde edip ofisinize gelenlerden olumlu tepkiler almak istiyorsanız ofis bölme sistemlerini tercih ederek yeni bir görüntü elde edebilirsiniz. Bu sistemin modelleri kullanılan malzemeye ve şekle göre değişiklik göstermektedir ama genelde tercih edilen cam bölme sistemidir, çünkü iş yerlerine soyut ve dikkat çekici özellikler kazandırır. Ortamdaki ses ve ısı yalıtımı en iyi şekilde ayarlama özelliğine sahip oldukları için diğerlerine göre daha avantajlıdır. Genellikle bankalarda ve holding gibi şirketlerde kullanılır. Cam bölme duvar sistemleri, şeffaf ofis tercih edenler için en fazla uygulanan modeller arasındadır. Estetik yapısı olmasının yanı sıra ses yalıtım özelliğiyle de ön plana çıkar.

Birden fazla bölme duvar sistemi vardır ve özellikle kısa separatör bölme duvar sistemi dikkatleri üzerine çekiyor. En kullanışlı bölme duvar modelleri arasında yer alır. Taşıması kolay olduğu için fuar ve stant gibi iş alanlarında çokça tercih edilir.

Üyelerimiz ne diyor?
Naytu