Üyelik İçin Tıklayın

Sneijder Galatasaray'da huzursuz mu?

Türkiye'de her fırsatta eşi ile birlikte mutlu olduğunu dile getiren Galatasaray'ın Hollanda'lı yıldızı Wesley Sneijder ülkesinde bunun tam tersi ifadeler vererek takımını eliştiriyor. Elinde Sneijder'den başka yıldızı kalmayan menajeri ona kulüp arıyor. Ünal Aysal döneminden kalan en büyük problem ise alacağı paraların tahsil edilmemesi..

Haber.gen.tr 2014-11-24 21:18:54
Yorum Yaz

Wesley Sneijder ülkesine verdiği son demeçte "Üst düzey bir takım değiliz. Şampiyonlar Ligi maçlarında sahada resmen yürüyoruz" gibi açıklamalar yaparken, Türkiye'ye döndüğünde toz pembe açıklamalar yaparak takımda huzurun bozulmasını istemiyor. Bu git gellerin ana sebebi Sneijder'in kontratında yüksek transfer ücretinin bulunması.. İddaalara göre Sneijder'in yıllık alacağı 3.2 milyon euroluk ödemesinin tamamını Galatasaray eski başkanı Ünal Aysal kendisi yapıyordu. Ünal Aysal başkanlığı bıraktıktan itibaren yeni yönetim önce Sneijder ile görüşme yaparak yıllık ücretinde indirime gitmesini istemiş, ardından da Sneijder'in ödemeleri zamanında yapılmamış. Bu nedenle Sneijder'in takımda huzursuz olduğu biliniyor.

Menajerinin elinde kalan tek yıldız

Hollanda'lı oyuncu menajeri Guido Albers'in elinde bulunan tek yıldız olarak gözüküyor. Avrupa'nın bir çok kulübü genç futbolculara yatırım yaptığı için Sneijder'in menajerinin Chelsea ve Mourinho ekibi ile yaptığı görüşme olumlu geçmedi. Çünkü Avrupa'nın bir çok köklü kulübü 30 yaşının üstündeki futbolcular ile 1 yıldan fazla süreli kontrat imzalamıyorlar. Hollanda milli takımından hocası Louis Van Gaal ile çok iyi ilişkileri olmadığından Manchester United transferide zor görünüyor. İnter ve Milan ile de görüşmeler Sneijder'in maliyetlerinden dolayı tıkandı. Galatasaray'da yıllık 3.2 milyon euro garanti paranın yanı sıra maç başıda 25 bin euro para kazanan Sneijder bu durumda ya Galatasaray'da kalacak ya da Dubai, Katar, Çin, Amerika gibi ülkelerde yüksek ücret ile futbol oynayabileceği ülkeleri tercih edecek çünkü Avrupa'da vergiler çıktıktan sonra bu net ücreti verebilecek bir kulüp bulmak çok zor.

Üyelerimiz ne diyor?
Naytu