Üyelik İçin Tıklayın

Yaz İçin Muhteşem Ruj Renkleri

Yaz aylarında hangi ruj modelleri daha şık durur? Ten rengi ile uyumlu renkler nasıl seçilir? Doğru makyaj ile yazın en güzel kadını siz olun.

Haber.gen.tr 2015-07-03 11:21:23
Yorum Yaz

Ruj, makyajda en önemli ayrıntıdır. Seçtiğiniz ruj rengi ile kişiliğinize dair ipuçları verebilirsiniz. Cesur bir bayansanız kırmızı, bordo, mor, siyah gibi cesaret isteyen renkleri tercih edebilirsiniz. Bu yaz, herkese hitap eden ve her ortamda trend olacak birbirinden şık rujlar sizi bekliyor.

Klasik ve Gündüz Makyajında Kullanılacak Olan Rujlar

Yazın her ne kadar cesaret ve renkler ön planda olsa da her ortamda istediğiniz ruju kullanamazsınız. Özellikle gündüz saatlerinde daha klasik tercihler yapabilirsiniz. Özellikle ofiste mor bir ruj kullanmak uygun olmayacaktır. Bunun yerine bu sezonun diğer trend renklerini tercih edebilirsiniz. 2015 yazında gündüzleri uçuk pembe, ten rengi ve ışıltılı rujlar trendlerin başında yer alıyor. Daha cesur seçimler yapmaktan çekinmiyorsanız, her zamanın ideal ruju kırmızıyı da kullanabilirsiniz. Doğal bir makyaj için belirsiz fakat dudakları parlak gösteren transparan rujlarda 2015 yılında oldukça moda olacak seçenekler arasında yer alıyor.

Partilerde Yeni Trend Rujlarla Gözde Siz Olun

Gece partilerinde 2015 yılının en cesurunu ruj renklerinden seçebileceksiniz. 2015 yılının en gözde ruj renklerinde ilk sırayı dut rengi alıyor. Bunun dışında masumiyetinizi ön plana çıkarak olan Barbie pembesi veya çıplak pembe tonları da kullanabilirsiniz. Çarpıcı rujlardan hoşlanıyorsanız turuncu, şarap kızılı, koyu bordo, koyu mürdüm, klasik parlak kırmızı, mor ilk sıralarda yer alıyor. Çarpıcı bir ruj kullandığınızda gözlerinizi daha sakin tonlarda tutmayı unutmayın. 

Üyelerimiz ne diyor?
Naytu