Üyelik İçin Tıklayın

Zayıflama ve Diyet Yöntemleri

Her insanın vücut güzelliği ile ilgili düşünceleri vardır. Bazen beğenmediğiniz bölgelerinizi değiştirmek için can atabilmektesiniz. En önemli detay olan kilo problemleri sizler gibi birçok ünlü için de sorun haline gelmiştir. Şeyda Coşkun, Ebru Gündeş, Ceyda Düvenci, Gülben Ergen, Ezgi Mola gibi fazlasıyla tanınmış insanların kilo problemleri olduğunu bilmektesiniz .

Haber.gen.tr 2016-04-18 21:48:17
Yorum Yaz

Fakat son zamanlarda yaptıkları diyetler ve sporlar ile oldukça zayıflayarak, güzel görünümleri ile magazinde yer almaktadırlar. Zayıflamaları ile fazlasıyla dikkat çeken bu ünlüler, diyet listeleri ve spor sürecinin birlikte yürütülmesi gerektiğini açıklamışlardır. Zayıflamak için yememek değil sağlıklı ve gerektiği kadar yemek gerektiğini açıklayan ünlüler, diyet listelerini de açıklamaktan çekinmemişlerdir.  Son zamanların en çok ilgi gören sporlarından olan plates için vücut sıkılaştırıcı ve yağ yakıcı özelliği olduğu söylenmektedir. Birçok ünlünün plates yaparak zayıfladığı ve sağlıklı kalmak için her insanın yapması gereken bir spor olduğu söylenmektedir. Diyet yanında su içmenin de fazlasıyla önemini vurgulayan diyestisyenler aynı zamanda un ve şekerden kesinlikle uzak durulması gerektiğini vurgulamaktadır.

Zayıflamak ayrı bir dert olmuşken hızlı zayıflamak daha zor gelebilmektedir.  Zayıflamak için alınan kararlar doğru devam edildiği sürece ve sabırlı olduğunuz zaman hem sağlıklı bir şekilde zayıflayabilirsiniz hem de hızlı zayıflayabilmeniz mümkün olmaktadır. İş temponuz ya da yaşam koşullarınızı bu süreçte ikinci plana koymanız gerekmektedir.

 

Üyelerimiz ne diyor?
Naytu