Üyelik İçin Tıklayın

Arda'lı Atletico, Deportivo'yu yıktı

Arda Turan önderliğindeki Atletico Madrid galibiyet serisine bir yenisini Deportivo La Coruna karşısında ekledi. Son 6 maçın 5'ini kazanmayı başaran Atletico'da, Arda Turan Deportivo ağlarına bir gol bırakmayı başardı.

Haber.gen.tr 2014-11-30 21:09:54
Yorum Yaz

İspanya Ligi La Liga'nın son şampiyonu Atletico Madrid, ligin 13. haftasında girerken sıkıntılı günler geçiren Deportive La Coruna ile karşı karşıya geldi.

Vicente Calderon stadındaki mücadeleye tempolu başlayan Atletico Madrid belli aralıklarla temposunu düşürsede rakip kaleye sık sık atak yaptı. Bu tempoya karşılık vermekte zorlanan Deportivo kontra ataklarla Atletico Madrid defansının hata yapmasını bekledi.

Zaman geçtikçe gol atma arzusunu artıran Atletico Madrid aradığı gole 43. dakikada ulaştı. Sol çaprazdan ceza sahasında penaltı noktası üzerine ortalanan topa çok iyi yükselen Saul bu sezon Atletico'nun attığı 25 golün 19'uncusuna ulaştı.

İkinci 45 yarıda maçı koparmak için ataklarını iyice yoğunlaştıran ve ikinci golü kovalayan Atletico, aradığı gole Arda ile ulaştı. Dakikalar 55'i gösterirken ceza sahası dışın gelişine kaleye şut çeken Arda Turan, topun defansa çarpıp yön değiştirmesiyle farkı ikiye çıkardı.

Kalan dakikalarda tempoyu düşüren Atletico Madrid kalesini Deportivo'nun tehlikeli ataklarına kapattı ve üst üste 3. galibiyetini elde ederek 3 puanı da hanesine yazdırdı.

Üyelerimiz ne diyor?
Naytu