Üyelik İçin Tıklayın

Davutoğlu: Şişli'yi bile yönetemiyorlar

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Rize'de yaptığı konuşmasında CHP'nin Şişli Belediyesinde istifayla sonuçlanan olaylarını değerlendirdi. Davutoğlu, “Dört dakika yönetimde bulunsalar birbirini tehdit ederler. Şişli'yi bile idare edemiyorsunuz” dedi.

Haber.gen.tr 2014-12-20 20:59:10
Yorum Yaz

AK Parti Rize 5. Olağan İl Kongresi’nde partililere hitap eden Davutoğlu, CHP'nin yönettiği Şişli Belediyesinden geçtiğimiz günlerde istifa eden Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül ile Hayri İnönü arasında geçen olayları değerlendirdi.

Başbakan Davutoğlu, "Gitsinler kendi evlerini önce düzene koysunlar. Hatırlarsanız Kılıçdaroğlu bir şey demişti bundan bir ay önce 'Biz de Türkiye'yi idare edebiliriz, nasıl büyük şehirleri idare etmişsek geçmişte biz de idare edebiliriz'. Allah muhafaza bu millet Kılıçdaroğlu'na değil 4 yıl 4 dakika bile bu ülkeyi emanet etmez, vermez. Düşünün, Şişli'de yaşananlardan sonra 4 dakika, bu ülke yönetiminde bulunsalar, birbirlerini tehdit ederler, birbirlerinin koltuklarına göz dikerler, birbirleriyle mücadele etmekten milletin yüzüne bakamazlar. Daha siz Şişli'yi bile idare edemiyorsunuz. Bırakın İstanbul'u, bırakın Türkiye'yi, Şişli'yi bile idare edemeyenler, nasıl milletin huzuruna çıkarlar, nasıl bir siyasi hareket gibi milletten oy isteyebilirler?" dedi.

Üyelerimiz ne diyor?
Naytu