Üyelik İçin Tıklayın

İstanbul'da bir taksici daha öldürüldü

34 TJY 84 plakalı taksi Fatih'te seyir halinde ilerlerken içeride bulunan müşterisi tarafından gasp edilmek istendi. Taksi şoförü Bekir Dil (46) çıkan tartışmada kalbinden bıçaklanarak hayata veda etti.

Haber.gen.tr 2014-12-25 09:29:15
Yorum Yaz

Seyir halindeki 34 TJY 84 plakalı taksi Turgut Özal Caddesi Pazartekke tramvay durağı yakınındayken müşterisi tarafından gasp edilmek istendi. Engel olmaya çalışan taksi şoförü Bekir Dil (46), kalbinden bıçaklanarak ağır yaralandı.

Bariyere çarparak durabildi

Sürücünün kontrolü kaybettiği otomobil, bariyerlere çarptı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Bekir Dil, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Şüpheli Gürcistan uyruklu

Parasını gasp etmek için taksi sürücüsü Bekir Dil'i bıçakladığı iddia edilen Gürcistan uyruklu şüpheli, kazadan sonra polis tarafından yakalanıp sorguya alındı. Şüpheli, Fatih Emniyet Müdürlüğü Araştırma Büro Amirliği'ne götürüldü.

Taksiciler kabinli araç istiyor

Olayın ardından Fatih Emniyet Müdürlüğü önünde toplanan taksiciler adına açıklama yapan Birleşik Taksiciler Derneği Başkanı Hüseyin Duman, bir taksi sürücüsünü daha şehit verdiklerini belirterek, şöyle dedi: "Arkadaşımız vefat etti. Ekmeğini kazanırken şehit edildi. En başta can güvenliğimiz diyoruz. Kabinli araçlar istiyoruz. Bu iş panik butonuyla sağlanamaz. 20 milyonluk bir metropolde yaşıyoruz, kimi müşteri olarak aldığımız belli değil. Bunun için kabinli araçlara ihtiyacımız var ve tüm yetkililerden bunu istiyoruz."

Üyelerimiz ne diyor?
Naytu