Üyelik İçin Tıklayın

Kirpik Uzatıcı Serum

Kirpiklerinizi uzamak için bazı yöntemler kullanabilir ve böylece süreci kısaltabilirsiniz. Unutmayın ki uzun kirpikler, etkili bakışlara sahip olmanızı sağlar.

Haber.gen.tr 2015-06-26 22:44:02
Yorum Yaz

Uzun kirpikler kadını daha alımlı yaptığı gibi bakışlara da anlam katar. Takma kirpikler bazen kullanılması zor olduğu gibi yapmacık da durabilir. İçerisinde kirpikler barındıran maskaralarda içerdikleri kimyasallar bakımından kirpiklerinize daha da zarar verebilir. Makyaj yapmak bir kadın için önemli olsa da, doğalken sahip olduğu güzellik daha da önemlidir. Daha doğal yöntemlerle kirpiklerinizi besleyerek uzatıcı formülleri kendiniz yaratabilir ve kullanabilirsiniz.

Hangi Malzemeler Kullanılmalı?

Vücudumuza gerekli vitaminler aldığımız, sağlıklı beslendiğimiz takdirde diğer organlarımız bu durumdan etkilendiği gibi tüylerimiz de bu durumdan etkilenir. Yeterli beslenme yapılmadığı takdirde beslenemeyen kirpikler dökülecek ve zayıf kalacaktır. Hem beslenme hem de dışsal bakım yapıldığı takdirde daha iyi sonuç alınır. Aleo vera birçok güzellik malzemesinde kullanıldığı gibi kirpik uzatma işinde de karşımıza çıkıyor. Aleovera ve hint yağı karıştırılarak bir pamuk ya da pamuklu çubuk yardımıyla kirpik dinlerine sürülebilir. Bu hem kirpikleri besler hem de uzamaya yardımcı olur. Ayrıca badem yağı, buğday özü, soya yağı, ceviz ve fındık yağları karıştırılarak elde edilecek ürün de kirpik uzatmada zengin bir içeriğe sahiptir.

Kimyasal Serumlar Nasıl Kullanılmalı?

Kimyasal ürünler gözle görülür bir uzama gerçekleştirse de, kullanılması bırakıldığı durumda kirpikler dökülebilir ve eskisinden daha kötü bir hal alabilir. Kimyasal ürünlerin kalıcı çözüm üretebilmesi için genellikle sürekli kullanılması gerekir. Eğer eczane ürünleri kullanmak istiyorsanız çok kaliteli olmasına mutlaka dikkat etmelisiniz.

 

 

Üyelerimiz ne diyor?
Naytu