Üyelik İçin Tıklayın

Kleopatra Güzellik Maskesi Tarifleri

Her kadın güzeldir; ancak bu güzelliği ortaya çıkarmak adına bakım yapmak şart. Güzellik tanrıçası olarak bilinen Kleopatra'nın maskeleri ile güzelliğinize güzellik katın.

Haber.gen.tr 2015-06-29 08:07:50
Yorum Yaz

Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır anlayışının günümüzdeki yaptığımız gözlemlerle daha iyi anlıyoruz. Kaliteli bir bakım kadını baştan aşağı değiştirebiliyor ve yepyeni bir görüntü oluşturabiliyor. Her kadın bu güzellik kervanına katılabilir ve kendi eşsiz doğasının farkına varıp bunu ortaya koyabilir.

Güzellik Maskesi Tarifi 1

1 tane yumurtadan elde edilen yumurta sarısı, Yarım fincan süt ve 1 tatlı kaşığı kadar bal ile yapılan karışım ile uygun bir maske yapabilir ve kullanabilir. Verilen malzemeler püre haline getirilir. Bu karışım yüze sürülür ve 15-20 dk. kadar bekletilir ve yüz yıkandıktan sonra nemlendirici sürülür. Bu tarif cildi besler, güzelleştirir ve içerdiği doğal ürünler sebebiyle kan dolaşımının düzenlenmesine yardım eder. Hassas ciltlerde kızarıklığa vb. sorunlara sebep olacağı için uygun bir karışım değildir.

Güzellik Maskesi Tarifi 2

2 kaşık Aleo vera suyu ve birkaç damla gül suyu, 1kaşık badem yağı ve 2 kaşık kadar balmumu ila yapılan karışım etki spektrumu geniş olduğu için daha geniş cilt tipleri için kullanılabilir. Badem yağı ve balmumu karıştırılarak hafifçe ısıtılır gül ve aleo vera suyu eklenerek karıştırılıp soğuması beklenir. Zengin vitamin içeriği sebebiyle farklı hastalıklara sahip olunmadığı sürece ve düzenli kullanıldığı takdirde her cilt tipinde uygun sonucu verecektir.

Her kadın daha güzel olmayı hak eder. Daha güzel hissetmek için istikrarlı davranmak ve düzenli bakım yapmak hem kendinizi sevmenizde hem de daha hoş bir görünüm kazanmanızda etkili olacaktır

Üyelerimiz ne diyor?
Naytu