Üyelik İçin Tıklayın

Yüksek İrtifa Kamp Merkezi açılışında Fatih Terim izdihamı

ERZURUM’da Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nin açılışını yapan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’i görmek isteyen vatandaşlar izdihama neden oldu.

Haber.gen.tr 2015-05-05 21:33:46
Yorum Yaz
ERZURUM’da Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nin açılışını yapan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’i görmek isteyen vatandaşlar izdihama neden oldu.
Palandöken Dağı'nın eteklerinde geçtğimiz yıl Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nin sezon açılışına Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, kamu kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Açılışa törenine saat 19.30’da gelen Fatih Terim, yaklaşık 10 dakika durdurduktan sonra alandan ayrıldı. Fatih Terim için özel güvenlik görevlileri etten duvar örürken fotoğraf çektirmek isteyenler arasında zaman zaman izdiham yaşandı. Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nin kurdelesini keserek açılışı yapan Fatih Terim “Sayın başkana çok teşekkür ediyorum. Erzurum’da olmaktan çok mutluyum. Böyle güzel bir spor tesisini açmak benim için ayrı bir anlam ifade ediyor. Bizde bu tesisi daha da hareketlendirmek için Haziran ayında 3 UEFA koşusu yapacağız burada. Antrenörlerimiz burada olacaklar. Burada Futbol Federasyonu'nun bir kontağı da olursa çok memnun oluruz. Birçok gencimizin eğitim fırsatı olur” diye konuştu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum’un bir kış şehri olduğunu bu nedenle kış turşizminde belli bir noktaya geldiğini bildirdi. Erzurum’un Yüksek İrtifa Kamp Merkezi haline geleceğini vurgulayan Sekmen “Geçen yıl 30’a yakın futbol takımı ağırlamıştık. Buradan mutlu ayrıldılar. Teknik direktörler ayrılırken bize teşekkür ettiler. Yeni sahalar yapıyoruz. Burası gelecekte onlarca takımı ağırlayacak. Antalya kış kampı için uğrak yer olacak. Erzurum’da yaz kampı için olacak” dedi. Açılışın ardından basın mensupları ve STK temsilcileri futbol maçı yaptı.

FOTOĞRAFLI

Üyelerimiz ne diyor?
Naytu