Üyelik İçin Tıklayın
Gündem
Ethem Sancak: Annem, Babam, Eşim, Çocuklarım Erdoğan'a Feda Olsun Ethem Sancak: Annem, Babam, Eşim, Çocuklarım Erdoğan'a Feda Olsun

Star Gazetesi, Kanal 24, SKY 360 Televizyonları ile Akşam ve Güneş gazetelerinin sahibi Ethem Sancak, önceki gün Erdoğan’ın memleketi Rize Güneysu’da Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ile “Başkanlık Sistemi” panelinde konuştu. Sancak, "Bir Arap atasözü der ki ‘Sana anam babam feda olsun’ ben de Erdoğan için diyorum ki ona anam, babam, eşim, çocuklarım feda olsun” dedi.

Bülent Arınç: Maceraya paydos, istikrara devam Bülent Arınç: Maceraya paydos, istikrara devam

Ahmet İNCE/GÖRDES(Manisa), (DHA)- MANİSA'nın Gördes İlçesi'nde toplu açılış törenine katılan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, 7 Haziran genel seçimlerinde halkın istikrardan yana oy kullanması gerektiğini savunarak "Macera aramıyoruz.

İstanbul'da bir taksici daha öldürüldü İstanbul'da bir taksici daha öldürüldü

34 TJY 84 plakalı taksi Fatih'te seyir halinde ilerlerken içeride bulunan müşterisi tarafından gasp edilmek istendi. Taksi şoförü Bekir Dil (46) çıkan tartışmada kalbinden bıçaklanarak hayata veda etti.

Mardin'de askeri araç geçerken mayın patladı Mardin'de askeri araç geçerken mayın patladı

Genelkurmay'dan yapılan açıklamada, Mardin'in Nusaybin ilçesinde askeri zırhlı aracın geçişi sırasında mayın patlaması sonucu tabur komutanı ve 6 askerimiz yaralandı.

İstanbul ile Ankara arası 70 dakikaya inecek İstanbul ile Ankara arası 70 dakikaya inecek

Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan, 2019 yılında İstanbul ile Ankara arasında yeni Hızlı Tren Hattı açılacağını belirterek, bu hattın seyehat süresini 1 saat 10 dakikaya düşüreceğini belirtti.

İş adamını can dostu öldürdü İş adamını can dostu öldürdü

Borçları yüzünden bunalıma girip intihar eden iş adamı Mete Mustafa Tiryakioğlu, ardında eşine ve can dostum dediği kişiye iki mektup bıraktı. Eşine yazdığı mektupta "Soner'in bana 40 milyon lira borcu var" sözünden şüphelenen polis ekipleri, Soner'i, eşini ve aracı kişiyi dolandırıcılıktan yakaladı.

Naytu