Üyelik İçin Tıklayın
Spor
Galatasaray’a o oyuncu geri geliyor Galatasaray’a o oyuncu geri geliyor Galatasaray'dan Hamza Hamzaoğlu'na transfer teklifi Galatasaray'dan Hamza Hamzaoğlu'na transfer teklifi Cesare Prandelli istifa etmeli mi? Cesare Prandelli istifa etmeli mi?
Beşiktaş'ın Vodafona Arena Stadı mühürlendi Beşiktaş'ın Vodafona Arena Stadı mühürlendi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş’ın Vodafone Arena Stadı için daha önce onay verdiği çatı yüksekliğinin aşıldığı gerekçesiyle inşaatı mühürledi. Fakat daha sonra çatı yüksekliğinin onay verilen yükseklikten daha alçakta olduğu ortaya çıktı.

Altınordu - Fenerbahçe maçı iptal edilebilir Altınordu - Fenerbahçe maçı iptal edilebilir

Ziraat Türkiye Kupası'nda Altınordu ile Fenerbahçe teknik direktörleri müsabakanın ertelenmesi talebiyle hakeme başvurma kararı aldılar.

Cavcav: Maçlarda İstiklal Marşı yasaklansın Cavcav: Maçlarda İstiklal Marşı yasaklansın

Alt liglerde oynanan maçlarda İstiklal Marşı'mızın yuhalanmasına tepki gösteren Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, İstiklal Marşı'nın milli maçlar dışındaki müsabakalarda okunmaması gerektiğini söyledi.

Mehmet Özdilek Çaykur Rizespor'dan gönderildi Mehmet Özdilek Çaykur Rizespor'dan gönderildi

Süper Lig takımlarından Çaykur Rizespor, son haftalarda kötü gidişi durduramayan ve son Kardemir Karabükspor maçını evinde 3 - 0 kaybeden takımın teknik direktörü Mehmet Özdilek'in sözleşmesini feshetti.

Alex De Souza aktif futbol hayatına veda ediyor Alex De Souza aktif futbol hayatına veda ediyor

2004 - 2008 yılları arasında tam 8 sene Fenerbahçe forması giyen ve Fenerbahçe tarihinin efsaneleri arasına giren Alex De Souza bugün Coritiba formasıyla son maçına çıktıktan sonra aktif futbol hayatına veda ediyor.

Arda'lı Atletico, Deportivo'yu yıktı Arda'lı Atletico, Deportivo'yu yıktı

Arda Turan önderliğindeki Atletico Madrid galibiyet serisine bir yenisini Deportivo La Coruna karşısında ekledi. Son 6 maçın 5'ini kazanmayı başaran Atletico'da, Arda Turan Deportivo ağlarına bir gol bırakmayı başardı.

Naytu