Üyelik İçin Tıklayın
Dünya
Yunanistan'daki Sığınmacı Kampını Su Bastı Yunanistan'daki Sığınmacı Kampını Su Bastı Vatikan Papa'nın soykırım ifadesinde geri adım attı Vatikan Papa'nın soykırım ifadesinde geri adım attı Putin Türk dış politikasını takdir etti Putin Türk dış politikasını takdir etti
Paris-Kahire Seferi Yapan Uçak Kayboldu Paris-Kahire Seferi Yapan Uçak Kayboldu

Fransa'nın başkenti Paris’ten Mısır'ın başkenti Kahire'ye gitmek için havalanan Mısır Havayollarına ait bir yolcu uçağının Yunanistan'ın Kerpe Adası açıklarında düştüğü iddia ediliyor.

Medyedev'in Rus ekonomisi itirafı Medyedev'in Rus ekonomisi itirafı

Rusya Başbakanı Dimitri Medyedev, ülke ekonomisinin büyük bir durgunluk sürecine girmesini beklediklerini ilk kez itiraf etti.

Avrupa'da çalışan Türk işçilere iyi haber Avrupa'da çalışan Türk işçilere iyi haber

İngiliz yönetimi, ülkerelerinde işçi statüsünde çalışan Türk işçilerin Ankara antlaşması ile sahip oldukları hakları sınırlamak için Avrupa Komisyonu'na açtığı davayı kaybetti.

IŞİD infaz ettiği ABD'li gazeteci için 1 milyon dolar istiyor IŞİD infaz ettiği ABD'li gazeteci için 1 milyon dolar istiyor

IŞİD terör örgütünün kafasını keserek infaz ettiği kurbanlarından ABD'li gazeteci James Foley'in cesedini teslim etmek için 1 milyon dolar istediği iddia edildi.

Filistinli bakan Ziyad Ebu Ayn öldürüldü Filistinli bakan Ziyad Ebu Ayn öldürüldü

Batı Şeria'da çıkan çatışmalarda İsrail askerleri ile Filistinliler arasında kalan Filistinli bakan hastaneye kaldırılırken yolda yaşamını yitirdi.

Nefes alamıyorum protestolarına NBA yıldızlarından destek Nefes alamıyorum protestolarına NBA yıldızlarından destek

ABD'nin Ferguson kasabasında kaçak sigara sattığı iddiasıyla polis ekiplerince göz altına alınmak istenirken boğularak öldürülen, ve polislere ölmeden önce nefes alamıyorum çırpınışlarına aldırmayan polislerin federal mahkemece aklanmalarına büyüyen öfkeye NBA basketbolcularından LeBron James, Derrick Rose ve bir çok yıldızdan destek geldi.

Naytu