Üyelik İçin Tıklayın
Siyaset
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı “Parlamenter Sistem 50 Yıldır Sorunlu” Cumhurbaşkanı Başdanışmanı “Parlamenter Sistem 50 Yıldır Sorunlu”
Selahattin Demirtaş'tan Kritik Açıklama Selahattin Demirtaş'tan Kritik Açıklama

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş dokunulmazlık tartışmaları ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Meclisteki En Genç Kadın Milletvekili Meclisteki En Genç Kadın Milletvekili

Ak Parti'nin Tokat'tan 3. sırada aday gösterdiği Fatma Gaye Güler TBMM'ye giren en genç kadın milletvekili oldu.

Milli Savunma Bakanı: Diyanet İşleri Başkanı'na uçak tahsis edilse yeridir Milli Savunma Bakanı: Diyanet İşleri Başkanı'na uçak tahsis edilse yeridir

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Diyanet İşleri Başkanının makam aracı üzerinden yapılan atışmaların kötü niyetli olduğunu ifade ederek, "Diyanet İşleri Başkanı'na değil bir araba, uçak tahsis edilse yeridir" dedi.

BBP Genel Başkanı Destici: Her yıl 100 bin kişiye ev vereceğiz BBP Genel Başkanı Destici: Her yıl 100 bin kişiye ev vereceğiz

GENEL seçim için 'milli ittifak' yapan Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak ile Büyük Birlik Partisi BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, iktidar olduklarında her yıl 100 bin kişiye bedava ev vereceklerini söyledi.

Abdullah Gül: Seçimden sonra muhalefet güçlenir Abdullah Gül: Seçimden sonra muhalefet güçlenir

Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Açıkça söyleyeyim, benim tahminim şu; muhalefet partilerinin Meclis'te daha güçlü olacaklarını tahmin ediyorum ama tek parti hükümetinin devam edeceğini öngörüyorum" dedi.

Davutoğlu: Şişli'yi bile yönetemiyorlar Davutoğlu: Şişli'yi bile yönetemiyorlar

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Rize'de yaptığı konuşmasında CHP'nin Şişli Belediyesinde istifayla sonuçlanan olaylarını değerlendirdi. Davutoğlu, “Dört dakika yönetimde bulunsalar birbirini tehdit ederler. Şişli'yi bile idare edemiyorsunuz” dedi.

Naytu