Üyelik İçin Tıklayın
Ekonomi
Binali Yıldırım İlk Grup Toplantısını Düzenledi! Binali Yıldırım İlk Grup Toplantısını Düzenledi! Hakan Çalhanoğlu Tarihi Golü ile Tarihe Geçti! Hakan Çalhanoğlu Tarihi Golü ile Tarihe Geçti! Hükümet Karşıtı Muhalifler Yeşil Bölgeye Baskın Yaptı! Hükümet Karşıtı Muhalifler Yeşil Bölgeye Baskın Yaptı!
Tarihi Yarımada’da Vodafone İstanbul Yarı Maratonu Tarihi Yarımada’da Vodafone İstanbul Yarı Maratonu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ ve Vodafone Türkiye’nin ortak çalışması sonucu bugün Tarihi Yarımada’da Vodafone İstanbul Yarı Maratonu yapılacak. 1 Ocak – 11 Nisan 2016 tarihleri arasında başvuruya açık kalan maraton dört kategoride gerçekleştirilecek.

Gizli Şeker Çok Yaygın! Gizli Şeker Çok Yaygın!

Şeker hastalığı sinsi bir hastalıktır. Bazı belirtiler gösterir ancak hasta bu belirtileri tetkik ettirmezse şeker hastası olduğunu anlayamaz. Üstelik günümüzde oldukça fazla artış göstermektedir. Özellikle gizli şeker bir çok kişide mevcuttur. Bitkinlik ve yorgunluk basit gibi görünmekle birlikte birçok hastalığın habercisi olabilir. Bunlardan biri de şeker hastalığıdır. Özellikle yemekten sonra oluşan bitkinlik, terlemede artış gibi durumlar incelenme gerektirir.

IATA'nın dünya toplantısı İstanbul'da yapıldı IATA'nın dünya toplantısı İstanbul'da yapıldı

Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından gerçekleştirilen ve önde gelen havalimanı yer hizmetleri kuruluşlarından toplam 821 delegenin katıldığı IATA Yer Hizmetleri Konferansı İstanbul'da yapıldı.

Bankaların bedelli askerlik için faizli kredi seçenekleri Bankaların bedelli askerlik için faizli kredi seçenekleri

31 Aralık 2014 tarihinden itibaren 27 yaşını dolduran kişilerin 18 bin TL bedelle askerlik yapabileceği haberi çıktıktan sonra gözler bankalara çevrildi. Bankalar bedelli askerlikten faydalanacak kişilere 36 ay taksitle ayda 632 lira ödeme koşuluyla kredi verecek.

Naytu