Üyelik İçin Tıklayın

Binali Yıldırım İlk Grup Toplantısını Düzenledi!

Ak Parti’nin 22 Mayısta Olağan Üstü Kongresinde yeni başkan ve başbakan seçilen Binali Yıldırım ilk grup toplantısını düzenledi.

Haber.gen.tr 2016-05-24 15:33:51
Yorum Yaz

Ak Parti, Ahmet Davutoğlu’nun 22 Mayısta Ak Partiyi Olağan Üstü Kongreye götüreceğini ve yeniden aday olmayacağını açıklaması ile kongrede bütün delegelerin oyunu alan Binali Yıldırım’ı görev başına getirdi. Bugün yeni başkan ve başbakan olan Binali Yıldırım ilk grup toplantısını düzenlendi. Ara ara ses tonu çok yükselen Binali Yıldırım’ın sesi kısılırken, konuşmasını tezahüratlar ile kesen gençlere bir 10 dakika konuşayım sonra istediğiniz kadar bağırın demesi dikkat çekti.

İlk grup toplantısında açılış konuşmasını, dava arkadaşlarını, misafirlerini ve orada bulunan topluluğu selamlayarak ve Bismillah diyerek başlayan Binali Yıldırım, yeni dönemde millete tekrar hizmet vermeye hazırlanıyoruz, hayırlı uğurlu olsun ifadelerini kullandı.

Başbakan Binali Yıldırım gündeme dair açıklamalarda da bulunurken ülkenin refahı ve rahatlığı için, çalışmalarına artı değerler katarak devam edeceklerine vurgu yaptı. Türkiye’nin bağımsızlığına ve toprak bütünlüğüne de değinen Yıldırım, Şehit Ailelerine ve Gazilerine de saygı ve selamlarını iletti.

Üyelerimiz ne diyor?
Naytu