Üyelik İçin Tıklayın

Cesare Prandelli istifa etmeli mi?

Şampiyonlar Ligi'nde en kötü sezonunu geçiren Galatasaray'da, Anderlecht yenilgisi sonrası gözler yeniden teknik direktör Cesare Prandelli'ye çevrildi. Anderlecht'e mağlup olan Galatasaray'da teknik direktör Prandelli istifayı düşünmediğini söyledi. Galatasaray taraftarları sosyal medyada ise tam tersi görüşü savunuyor.

Haber.gen.tr 2014-11-27 11:30:47
Yorum Yaz

Galatasaray taraftarlarının görüşleri şu şekilde:

"İlk geldiği günlerde taraftar üzerinde oldukça pozitif bir etki yaratmıştı. Hatta Ali Ece'nin Prandelli hakkındaki açıklamalarını dinleyip dinleyip sezona umutla bakıyorduk. Mancini'nin bile ne gelişi ne Türkiye Kupası'nı alışı ne de gidişinin toplamı Prandelli'nin sadece gelişi kadar pozitif bir etki bırakamamıştı sanırım. İstikrarsızlık bu ülkenin en büyük derdi olduğu için de kendi adıma eleştirmekten hep kaçındım, hep beklemek gerektiğini düşündüm. Fakat Anderlecht'e 4 puan veren, Fenerbahçe'nin Avrupa Kupaları rekoruna bu derece yaklaşan bir takımın teknik direktörünün savunulacak bir tarafı kalmadı artık. Daha ligdeki Kasımpaşa, Trabzon gibi yüz karası mağlubiyetleri saymıyorum bile. Şahsen ben hatayı kendisinden çok oyuncularda görüyorum bunu da belirteyim. Ancak Burak Yılmaz denen futbolcumsuyu inadına oynatan, Sneijder'i yedek bırakan yine kendisi olduğu için pastanın büyük dilimi kendisine kalıyor. Kendi adıma efsane galibiyetler, büyük kupalar falan da beklemiyorum kendisinden. Takıma bir karakter bir ruh kazandıran, mağlup olurken bu derece ortam malı olmayan bir takım bekliyorum sadece. Kendisi bilmem kaç aylık sürede bırakın umut vadetmeyi tebessüm bile ettiremedi bu taraftara. Bu yüzden üzgünüm ama zararın neresinden dönersek kardır diye düşünmeden edemiyorum. Hoşçakal Prandelli."

"Elindeki kadro mükemmel olmayan, ancak elindeki kadrodan maksimumu almayı kesinlikle beceremeyen teknik direktör. Ünal Aysal'ın hatası da burada. Kendince şöhretli teknik adamları Galatasaray'ın başına getirmekle olmuyor bu işler ne yazik ki. Prandelli, Mancini gibi hocalar Galatasaray gibi kötü yönetilen, şişirilmiş kadrolara sahip takımları başarıya götürecek isimler değiller. Belli kalitenin üstündeki takımlarla, o da belki, bir şeyler yapabilecek olan adamlar. Çoban salata yapalim diyoruz, domates çürük, salatalık bozulmuş, marul kalmiş, ama üstüne İtalya'dan zeytinyağı döküp sonuçta lezzetli bir şeyler çıksın diye bekliyoruz. O da olmuyor doğal olarak.."

"Prandelli bize tazminat ödesin.."

"Eleştirilerin aksine kendisinin oyunu çok iyi okuduğunu düşünüyorum. 90. dakikadaki Furkan değişikliği az kalsın galibiyeti getiriyordu. 89'da falan alsa oyuna handikap bile yapardık. Öyle olmuyor bir de böyle deneyelim."

Üyelerimiz ne diyor?
Naytu