Üyelik İçin Tıklayın

Dekorasyonda Mutfak Raflarının Yeri

Mutfaklarda hem daha fazla yer kazanmak hem de daha şık bir görüntü ortaya koymak adına zaman zaman mutfak rafları kullanılmaktadır. Bu rafların seçiminde mutfağın genel tarzı göz önünde bulundurulmalıdır.

Haber.gen.tr 2015-06-22 23:09:18
Yorum Yaz

Bayanların çokça vakit geçirdiği mutfak, en çok dolaplarıyla dikkat çekmektedir. Mutfak dolapları olmasa, çok kötü görüntülerin yanı sıra, sağlığınızda tehlikede olabilirdi. Ayrıca aranan malzemenin bulunması açısından bir o kadar daha önemlidir.  Şık, modern ve trend bir görünüm yaratan oldukça tarz sahibi bir dekorasyon ürünü olan parlak bir dokusu olan raflar, son yılların mutfak dekorasyon trendleri arasındaki yerini alıyor. Ayrıca mutfağın aldığı ışığa, dekorasyon tarzına göre renk seçiliyor. Bir kadın için mutfak dekorasyonu oldukça önemlidir. Gününüzün ciddi anlamda büyük bir bölümünü mutfakta geçirdiğiniz düşünüldüğünde, mutfak dolapları ve mutfak tezgâhı gibi detaylar da büyük önem kazanıyor.

Mutfak Rafları Ne Renk Olmalı?

  •  Mutfağın aldığı ışığa, dekorasyon tarzına göre renk seçimi yapabilirsiniz.
  • Açık renk olması her zaman sizlere ferahlık kazandırır.
  • Yumuşak renkler iştahınızı açar ve daha mutlu olmanızı sağlar.
  • Son zamanlarda mutfak raflarında en çok tercih edilen renk ise, beyaz ve kırmızıdır.

Mutfak Dekorasyonunda En Çok Tercih Edilen Malzemeler Nelerdir?

  • Zengin renk ve çeşitleri ile dikkat çeken akrilik mutfak tezgâhı, kısa sürede temizlenemebilme özelliği ile de son yıllarda mutfak dekorasyonundaki yerini sıkça almaya başladı.
  • Akrilik mutfak tezgâhı, basit bir şekilde temizlenebilir özelliğinin yanı sıra aynı zamanda çevre dostudur.
  • Mutfak tezgâhınızı seçimini yaparken, yalnızca görsellik ile sınırlı kalmayıp, kullanılacak malzemelerin ne kadar kaliteli olduğunu inceleyin.
  • Laminat tezgâh modelleri, görsel olarak fazlasıyla şık bir model olduğundan dekorasyona önem veren kişiler tarafından sıkça tercih edilmektedir.
Üyelerimiz ne diyor?
Naytu