Üyelik İçin Tıklayın

Galatasaray’a o oyuncu geri geliyor

Geçen sezon Almanya’nın köklü kulüplerinden transfer edilen gurbetçi Sinan Gümüş, altyapı maçlarında attığı goller ile A takıma kadar çıkmayı başarmıştı. Hamza Hamzaoğlu’nun transfer döneminde gönderilmesine kesinlikle izin verilmedi. Genç oyuncu, oyuna yaptığı katkılar ile adını şimdiden kanıtlamaya başlamıştı.

Haber.gen.tr 2016-04-06 15:25:53
Yorum Yaz

Süper Ligde fazla forma şansı bulamayan Sinan Gümüş, Türkiye kupası maçlarında ilk on birde oynamıştı. Türkiye kupası maçları ile 6 maça çıkan genç oyuncu, 6 maçta attığı 6 gol ile geleceğin iyi oyuncusu olarak kendini kanıtlamaya başlamıştı. Galatasaray’da Burak Yılmaz’ın transfer olması ve ara transfer döneminde de forvet transferi yapılamaması nedeni ile Sinan’a yeni bir şans doğmuştu. Ancak genç oyuncu Konyaspor ile oynanan Türkiye Kupası maçında talihsiz bir an geçirdi. Girdiği mücadele sonucu sakatlanan genç oyuncu oyundan erken çıkmak zorunda kaldı. Sinan’ın arka adalesi kopmuştu ve sahalardan yaklaşık 2,5 ay kadar uzak kaldı. Sakatlığı az da olsa geçen Sinan, Fenerbahçe ile oynanacak derbi maçında yedek olarak başlayabilir.

 Galatasaray ligde deplasmanda oynadığı lig sonuncusu olan Eskişehirspor’a 4-3 gibi skorla yenildi. İki kez öne geçmesine rağmen skoru bir türlü koruyamayan sarı kırmızılı takım, sahadan mağlup ayrılarak deplasmanda galip gelememe rekorunu devam ettiriyor. Selçuk İnan’ın sakatlığı sebebi ile maçta forma giyemedi. Galatasaray’ın yediği iki golde de hatası olan kaleci Muslera’nın morali bozuk olduğu gözlendi.

Üyelerimiz ne diyor?
Naytu