Üyelik İçin Tıklayın

Mutfakta Dekoratif Depolama Alanları

Küçük mutfak dekorasyonları her ne kadar kolay olmasa da dekoratif depolama alanları sayesinde, oldukça şık alanlar elde etmek mümkün.

Haber.gen.tr 2015-06-24 16:21:22
Yorum Yaz

Dekorasyon söz konusu olduğunda, pratik düşünmek çok önemli. Pratik düşünme yeteneği ile beraber, zeka ve yaratıcılık bir araya geldiğinde, ciddi anlamda şık evlere sahip olabilirsiniz. Her ne kadar düzenlenecek alan küçük olduğunda iş daha zorlaşsa da yaratıcılığınızı kullanır ve biraz da emek harcarsanız, çok daha şık bir mutfak elde edebilirsiniz. Yapacağınız birkaç uygulamayla mutfağınızda daha çok depolama alanı yaratarak mutfaklarınızı daha kullanışlı bir hale getirebilirsiniz.

Plastik Raflar

Mümkün olabilecek her türlü alan için plastikten yapılmış raflardan yararlanabilirsiniz. Metal dolaplara mıknatıslarla tutturulmuş plastik raflar uygulayabileceğiniz en sıra dışı fikirlerden biri. Bu şekilde özellikle elinizin altında olmasını istediğiniz malzemeleri plastik raflara yerleştirerek, hem kullanım açısından pratiklik, hem de depolama açısından kolaylık sağlayabilirsiniz.

Mutfak Dolapları İçin Düzenleyiciler

Mutfak dolapları, kullanışlı depolama alanları olmasına rağmen, saklanılan eşyaların düzenli bir şekilde kalması neredeyse imkansızdır. Mutfak dolaplarının içine yaptıracağınız düzenleyicilerle, hem daha geniş depolama alanları oluşturur hemde eşyalarınızı daha düzenli şekilde saklayabilirsiniz.

Tavan, Duvar ve Dolap Kapakları

Tavalar, baharatlar, kahve kupaları, bıçaklar ve servis için kullanılacak takımları yerleştirmek için duvar, tavan gibi çok fazla akla gelmeyecek bölümleri kullanın. Kullanım açısından size kolaylık sağlayacaktır. Bunun yanı sıra eşyalarınızı düzenli bir şekilde depolamanıza olanak sağlar.

Baharatlar İçin Çekmece

Özellikle baharat sevenler için harika bir uygulama. Çekmecelerinizden bir tanesini yalnızca baharatlık olarak düzenlemeniz mümkün. Bu şekilde baharatlarınızı düzenli bir şekilde saklayabilir hem de mutfağınızda oluşacak gereksiz kalabalığı önlemiş olacaksınız.

Üyelerimiz ne diyor?
Naytu