Üyelik İçin Tıklayın

Nintendo Ds

Nintendo ds nedir? Bu oyun konsolunun özellikleri nelerdir? Hangi oyunlar oynanır? Hangi aksesuarlar takviye edilebilir?

Haber.gen.tr 2015-07-17 14:08:01
Yorum Yaz

Adını, çıkarıldığı firmadan alan Nintendo D, son yılların en çok tercih edilen konsol oyunlarından bir tanesidir. Taşınabilir boyutta olan bu oyun, playstation’a rakip olayı başarmakla kalmamış, kullanılırlık adına bir adım daha öne çıkmıştır.

Nintendo’nun Özellikleri

  • Nintendo yardımı ile game advence oyunları oynamanız mümkündür. Bu alanda yaklaşık olarak 1500 adet oyun mevcuttur.
  • Wifi özelliği bulunmaktadır. Bu özelliği sayesinde internete bağlanabilir ve konsolun desteklediği ücretsiz oyunlardan istediklerinizi oynayabilirsiniz.
  • Dilediğiniz oyunları aldıktan sonra, arkadaşlarınızda da aynı oyunlar mevcut ise; internet olan her yerden bu oyunları beraber oynayabilirsiniz. Sistem, 8 kişiye kadar grup oyunlarını desteklemektedir.
  • Ek olarak kullanılan aksesuarlarından edinerek, yalnız oyun oynamakla kalmayıp, müzik dinleyebilir ya da fotoğrafları görüntüleyebilirsiniz.

Nintendo D Aksesuarları

Titreşim Sağlama Aksesuarı: Bu aksesuar yardımıyla, oyun sırasında çeşitli ritimlerde titreme gerçekleştirmektedir. Çarpma, atış yapma gibi durumlarda titreye konsol, daha gerçekçi bir efekt vermektedir.

Headset Aksesuarı: Bu aksesuar, kulaklık ve mikrofon içermekte olup, çeşitli oyunlar sırasında birebir duyma ve konuşma imkânı verir. Böylelikle, oyunda bulunan diğer şahıslar ile iletişimde de olabilirsiniz.

Browser Aksesuara: Nintendo üzerinden internet tarayıcısına bağlanabilmek için bu aksesuara sahip olmak gerekmektedir. Desteklenen tarayıcı yalnızca operanın özel bir sürümüdür.

Guitar Hero Aksesuarı: Nintendo üzerinden gitar çalma imkânı veren bu aksesuar, telleri simgeleyecek şekilde tasarlanmıştır. Konsolunuz gitarın kasasının yerine geçerken, aksesuarı ise; sap kısmı olarak kullanılacaktır.

 

Üyelerimiz ne diyor?
Naytu