Üyelik İçin Tıklayın

Ofis Dekorasyonu İçin Tavsiyeler

Ofis dekorasyonu nasıl yapılır? Hangi noktalara dikkat etmek gerekli? En şık ofis mobilyalarını doğru kullanarak, istediğiniz sonuca ulaşın.

Haber.gen.tr 2015-07-13 17:01:07
Yorum Yaz

Ofis çalışanları çok iyi bilirler ki ofis dekorasyonu çalışma hayatının önemli parçasıdır. Gününüzün 8 ila 10 saati hatta fazla mesai yapacaksanız 12 saate kadar olan kısmını ofiste geçirmektesiniz. Bulunduğunuz ortamın çalışma azmini etkileyeceğini düşünürseniz ofis dekorasyonunun önemi kat kat artmaktadır.

Ofis İçi Mobilyaların Düzenlenilmesi

Ofisin en önemli yeri duvarlarla mobilyaların birbiriyle olan uyumudur. Duvarlarınız koyu renk ise mobilyalarınızı açık, duvarlarınız açık renk ise mobilyalarınızı daha sıra dışı renkler seçmelisiniz. Hatta zengin görünümü açısından duvar kâğıdını ve doğal taş görünümlü dekor köpük sistemini kullanabilirsiniz. Gelen misafirleriniz için de şık ve rahat koltuklar ve orta sehpa seçmelisiniz. Ofisinizi, iş alanına göre düzen ve tertip etmeniz de size büyük ölçüde fayda sağlayacaktır. Örneğin tekstil sektöründe çalışıyor iseniz rengârenk kartelâlar; otomotiv sektöründe çalışıyor iseniz biblo otomobiller ile ofisinizi dekor etmeniz görüntü açısından oldukça hoş olacaktır.

Ofis Çalışanları İçin Düzenlemeler

Ofisinizi ferah, tertipli, estetik ve en önemlisi sizi rahat ettirecek özellikleri taşıyacak düzende dekor etmelisiniz. Masanız ve evrak dolabınız birbirine yakın mesafede olursa yoğun iş temposunda sizi büyük yükten kurtaracaktır. Ayrıca masa ve pencere ilişkisini iyi ayarlayınız ki güneş ışığı sizi rahatsız etmesin fakat gereken enerjiyi de size versin. Sağlığınız açısından sandalyeniz mutlaka kalite standartlarında bir sandalye olmalıdır. Masanızın üzerine sevdiğiniz bir aile fotoğrafı, biblo veya süs bitkisi koymanız motivasyonunuzu olumlu ölçüde etkileyecektir.

 

 

Üyelerimiz ne diyor?
Naytu